Services

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinafsluitingen

Diverse Klussen

De beste zorgen voor uw tuin

Green Gardenz

 

 

 

 

Al van in het prille ontstaan van ons bedrijf, staat de plant steeds centraal bij het uitvoeren van onze werken. Door onze sterke wetenschappelijke aanpak heeft ons bedrijf in enkele jaren tijd een stevige reputatie opgebouwd.

 

 

De enorme voorliefde voor het plantkundige heeft zich de laatste jaren verder ontwikkeld en uitgebreid tot alle facetten van de tuinaanleg. Het werk die we uitvoeren beperkt zich niet enkel meer tot het kleine onderhoud van particuliere tuinen en bedrijfsterreinen.

 

Door ons uitgebreid machinepark zijn wij ondertussen werkzaam op bijna alle vlakken van de sector: van de aanleg van verhardingen, afsluitingen en drainagesystemen tot het uitvoeren van grondwerken. Maar ook het gewone tuinonderhoud zoals het scheren van hagen, maaien van gazons, het algemene tuinonderhoud en de boomverzorging behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Voor ieder bepaald facet hebben wij binnen ons bedrijf de geknipte persoon.

 

Voor alle uit te voeren werken staat de goede vertrouwensrelatie met de klant steeds centraal! Samen met onze sterke vakkennis en onze constante gedrevenheid en motivatie beschikken wij over de 3 grote pijlers waarop onze bedrijf is opgebouwd. Het is dank zij deze drie grote pijlers waarmee wij ons dagelijks kunnen onderscheiden.

 

Wij houden van ons vak en dit straalt uit naar de kwaliteit van ons werk!

 

Hopelijk mogen wij u heel binnenkort ontmoeten in uw tuin!

 

 

We go all in to help you out

GET A QUOTE

 

 
 

24 / 7 SERVICE

  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Educatie

CUSTOMERS SAY

Hein Pragt

Secundum vero est meritum , secundum usu plerumque in contrarium facit .

QUICK CONTACT

info@greengardenz.be

0479/63 24 53